BMW

2013 Chevrolet Malibu Ltz Robbantott Rajz

2013 Chevrolet Malibu LTZ 2.0 Turbo Test Review Car and Driver
2013 Chevrolet Malibu LTZ 2.0 Turbo Test Review Car and Driver from www.caranddriver.com

Mi is a 2013 Chevrolet Malibu LTZ?

A 2013-as Chevrolet Malibu LTZ egy nĂ©pszerƱ, 5 szemĂ©lyes, közepes mĂ©retƱ autĂł, amely a Chevrolet Malibu modellcsalĂĄd mĂĄsodik generĂĄciĂłjĂĄnak tagja. Eredetileg a 2012-es modellekhez kĂ©pest kisebb mĂ©retekkel, korszerƱbb motorkerĂ©kpĂĄr-technolĂłgiĂĄval Ă©s jobb teljesĂ­tmĂ©nnyel jelent meg, amelyeket a LTZ-vĂĄltozatok kĂŒlönlegesebb kiegĂ©szĂ­tƑkkel egĂ©szĂ­tettek ki. A 2013 Malibu LTZ-ben talĂĄlhatĂł kĂŒlönbözƑ kiegĂ©szĂ­tƑk közĂ© tartozik a kĂŒlsƑ Ă©s belsƑ stĂ­lus, a sofƑrkĂ©nyelmi funkciĂłk, a biztonsĂĄgi berendezĂ©sek, a szĂłrakoztatĂł Ă©s kommunikĂĄciĂłs technolĂłgiĂĄk. Ezek a kiegĂ©szĂ­tƑk a 2013 Malibu LTZ-t a közĂ©pkategĂłriĂĄs autĂłk egyik legelƑnyösebb vĂĄlasztĂĄsĂĄvĂĄ teszik.

2013 Chevrolet Malibu LTZ ExteriƑr

A 2013-as Chevrolet Malibu LTZ az elƑzƑ generĂĄciĂłkhoz kĂ©pest kisebb mĂ©retekkel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy alacsonyabb, szĂ©lesebb Ă©s hosszabb, mint a korĂĄbbi modellek. A kĂŒlsƑ megjelenĂ©s modern Ă©s sportos, ami a Chevrolet Malibu modellcsalĂĄd vonĂĄsait hangsĂșlyozza. Az elsƑ sĂĄrvĂ©dƑn lĂ©vƑ hƱtƑrĂĄcs Ă©s a krĂłm kiegĂ©szĂ­tƑk kĂŒlönleges stĂ­lust kölcsönöznek a 2013 Malibu LTZ-nek. A hĂĄtsĂł rĂ©szĂ©n is talĂĄlhatĂł egy krĂłm kiegĂ©szĂ­tƑvel ellĂĄtott hĂĄtsĂł sĂĄrvĂ©dƑ, amely a hĂĄtsĂł lĂĄmpĂĄkat köti össze. A 2013 Malibu LTZ-ben elĂ©rhetƑ 18 hĂŒvelykes kerĂ©ktĂĄrcsĂĄk Ă©s a kĂ©t szĂ­nƱ karosszĂ©ria is szerepel az opciĂłs csomagban.

2013 Chevrolet Malibu LTZ BelsƑ

A 2013 Chevrolet Malibu LTZ belseje modern Ă©s kĂ©nyelmes, Ă©s a jĂłl kialakĂ­tott ĂŒlĂ©seknek köszönhetƑen kĂ©nyelmes is. Az elsƑ Ă©s hĂĄtsĂł ĂŒlĂ©sek huzatanyaga minƑsĂ©gi anyagokbĂłl kĂ©szĂŒlt, Ă©s a közĂ©psƑ ĂŒlĂ©seknek köszönhetƑen a tĂĄgas helykĂ­nĂĄlat meglehetƑsen jĂł. A 2013 Malibu LTZ-ben talĂĄlhatĂł mƱszeregysĂ©g Ă©s vezĂ©rlƑpanelt modern kialakĂ­tĂĄs jellemzi, Ă©s a kijelzƑk könnyen olvashatĂłk. Az irĂĄnyĂ­tĂłszervek Ă©s gombok könnyen elĂ©rhetƑk Ă©s intuitĂ­vak. Az ajtĂłk Ă©s a csomagtĂ©r fedele magas szintƱ hangszigetelĂ©ssel rendelkezik, ami elƑsegĂ­ti a kĂŒlsƑ zajok Ă©s hƑmĂ©rsĂ©klet szabĂĄlyozĂĄsĂĄt.

2013 Chevrolet Malibu LTZ Motor

A 2013 Chevrolet Malibu LTZ motorja egy 2,0 literes, nĂ©gyhengeres dĂ­zelmotor, amely 168 lĂłerƑt Ă©s 225 Nm nyomatĂ©kot kĂ©pes produkĂĄlni. A motor teljesĂ­tmĂ©nye Ă©s hatĂ©konysĂĄga kivĂĄlĂł, Ă©s a 6 sebessĂ©ges automata vĂĄltĂłval kombinĂĄlt hatfokozatĂș manuĂĄlis vĂĄltĂłval kombinĂĄlt, amely segĂ­t csökkenteni a fogyasztĂĄst Ă©s javĂ­tani a teljesĂ­tmĂ©nyt. A motorhoz egy szabvĂĄnyos hĂĄtsĂłkerĂ©k-hajtĂĄs is jĂĄr, amely egy 16 literes ĂĄtlagos fogyasztĂĄst biztosĂ­t. A 2013 Malibu LTZ-ben elĂ©rhetƑ a Chevrolet MyLink infotainment rendszer, amely a vezetƑ Ă©s az utasok szĂĄmĂĄra kĂŒlönbözƑ szĂłrakoztatĂł Ă©s kommunikĂĄciĂłs funkciĂłkat biztosĂ­t.

2013 Chevrolet Malibu LTZ Biztonsågi Felszerelések

A 2013 Chevrolet Malibu LTZ-ben szĂĄmos biztonsĂĄgi berendezĂ©s talĂĄlhatĂł. Ezek a berendezĂ©sek közĂ© tartozik a lĂ©gzsĂĄk-rendszer, a parkolĂĄsi segĂ©d, a hĂĄtsĂł kamera, a stabilitĂĄscsomag Ă©s a vĂ©szfĂ©k-asszisztens. A kĂŒlönbözƑ biztonsĂĄgi berendezĂ©seknek köszönhetƑen a 2013 Chevrolet Malibu LTZ biztonsĂĄgosabb, mint a korĂĄbbi modelljei. A biztonsĂĄgi berendezĂ©sek közĂŒl az elsƑdlegesek közĂ© tartozik a kĂ©t vezetĆ‘ĂŒlĂ©sbƑl Ă©s a hĂĄrom oldalsĂł lĂ©gzsĂĄkbĂłl ĂĄllĂł lĂ©gzsĂĄk-rendszer, amely megvĂ©di a vezetƑt Ă©s az utasokat kĂŒlönbözƑ szintƱ balesetekben.

2013 Chevrolet Malibu LTZ Ár

A 2013 Chevrolet Malibu LTZ-ben elĂ©rhetƑ kĂŒlönbözƑ opciĂłs csomagok eltĂ©rƑ ĂĄron kaphatĂłk. Az alapmodell ĂĄra 24 500 USD, a csĂșcsmodellek ĂĄra pedig 28 500 USD körĂŒli. A 2013 Chevrolet Malibu LTZ-ben elĂ©rhetƑ kĂŒlönbözƑ opciĂłs csomagok eltĂ©rƑ ĂĄron kaphatĂłk, Ă©s a kĂŒlönbözƑ opciĂłk ĂĄra is eltĂ©rƑ. Az alacsonyabb ĂĄrĂș csomagok kisebb kiegĂ©szĂ­tƑket tartalmaznak, mĂ­g a magasabb ĂĄrĂș csomagok több kiegĂ©szĂ­tƑt tartalmaznak. A 2013 Chevrolet Malibu LTZ-hez szĂĄmos kĂŒlönbözƑ opciĂłs csomag közĂŒl lehet vĂĄlasztani, amelyek közĂŒl mindenki megtalĂĄlhatja a megfelelƑ opciĂłs csomagot.

2013 Chevrolet Malibu LTZ ÖsszegzĂ©s

A 2013 Chevrolet Malibu LTZ egy nĂ©pszerƱ, közepes mĂ©retƱ autĂł, amely jobb teljesĂ­tmĂ©nnyel Ă©s korszerƱ technolĂłgiĂĄval rendelkezik. A kĂŒlsƑ Ă©s belsƑ stĂ­lus modern Ă©s sportos, Ă©s a mƱszeregysĂ©g Ă©s vezĂ©rlƑpanel intuitĂ­v Ă©s könnyen elĂ©rhetƑ. Az autĂł motorja egy 2,0 literes, nĂ©gyhengeres dĂ­zelmotor, amely 168 lĂłerƑt Ă©s 225 Nm nyomatĂ©kot kĂ©pes produkĂĄlni. A 2013 Malibu LTZ-ben talĂĄlhatĂł szĂĄmos biztonsĂĄgi berendezĂ©s, amelyek megvĂ©dik a vezetƑt Ă©s az utasokat kĂŒlönbözƑ szintƱ balesetekben. A 2013 Chevrolet Malibu LTZ ĂĄra kĂŒlönbözƑ opciĂłs csomagok eltĂ©rƑ ĂĄron kaphatĂł, Ă©s mindenki megtalĂĄlhatja a megfelelƑ opciĂłs csomagot.

Leave a Reply