BMW

2011 Chevrolet Spark Műszaki Adatok

2011 Chevrolet Spark pictures, information and specs
2011 Chevrolet Spark pictures, information and specs from auto-database.com

A Spark három motorral érhető el

A Chevrolet Spark 2011 évjáratában a vásárlók három motor közül választhatnak. Az első a 1,2 literes, VVT (változó szelepvezérlésű) benzinmotor. Ez a motor 79 lóerőt kínál, amihez egy hatfokozatú manuális váltó csatlakozik. A második motor a 1,0 literes EcoTec-benzinmotor, amely 65 lóerős, és csak manuális váltóval elérhető. A harmadik motor egy 1,3 literes, turbódízelmotor, amely 75 lóerős, és egy kétfokozatú automatikus váltóval kerül forgalomba.

Az autó megjelenése és méretei

A Chevrolet Spark 2011 egy nagyon cuki, kompakt kisautó, amelyet a közepes méretű autók közé kategorizálnak. A hossza 3,6 méter, a szélessége 1,6 méter, a magassága 1,5 méter, a hasmagassága pedig 1,3 méter. A jármű száraz tömege 990 kg. A Spark-nak 10 színváltozata van, beleértve a szürke, óceánzöld, fehér, piros, ezüst, világoskék, narancssárga, citromsárga, bordó és fekete színeket.

Biztonsági rendszer

A Chevrolet Spark 2011-ben jelentős biztonsági rendszereket kínál a vezetők számára. Ezek közé tartozik a légzsák, a bezáró rendszer, az ABS (anti-blokkolás rendszer), a gázpedál-elzáró rendszer, az ütközéscsillapító rendszer és a stabilitási ellenőrző rendszer. Az autóban lévő különleges kijelzők közé tartozik a G-Force, a hőmérséklet, a sebesség és az üzemanyag-fogyasztás kijelzője. A Spark fedélzeti számítógépe is képes nyomon követni a jármű vezetésének stílusát, és figyelmeztetéseket ad a vezetőnek.

Kényelmi funkciók

A Chevrolet Spark 2011-ben elérhető kényelmi funkciók közé tartozik a manuális klíma, az elektromos ablakok, a CD-rádió, a Bluetooth-csatlakozás és az USB-csatlakozás. Az autóban további kényelmi funkciók is vannak, mint például az ülések hőmérsékletének szabályozása, a külső hőmérséklet-mérő, az utastérvilágítás, az ülésfűtés, az elektromos szélvédő, a külső hőmérséklet-mérő, és a különböző vezetőbeli előnyök. Az autóban egy különleges hangerősítő is található, amely a hangminőséget jelentősen javítja.

További funkciók

A Chevrolet Spark 2011-ben a vásárlók számára további funkciók is elérhetővé válnak. Ezek közé tartozik a műszerfal kulcsképernyője, amely különböző információkat kínál a vezető számára, mint például az üzemanyag-fogyasztás. Az autóban egy különleges távfelügyeleti rendszer is található, amely a rendszer hibáit érzékeli és figyelmezteti a vezetőt. Az autóba épített navigációs rendszer segít a vezetőnek a kívánt helyszín eléréséhez. Az autóba szerelt vezetéssegítő rendszer lehetővé teszi a vezető számára, hogy jobban figyeljen az úton, és nagyobb biztonságot nyújtson.

Általános vélemény

A Chevrolet Spark 2011 egy nagyszerű autó azok számára, akik a kompakt autók között keresnek egy jó és megfizethető kisautót. Az autó könnyű, mégis kényelmes, és egy különleges biztonsági rendszerrel rendelkezik. Az autó fedélzeti számítógépének köszönhetően a vezető naprakész információval rendelkezik, és megbízható biztonsági rendszerrel rendelkezik. A Chevrolet Spark 2011 egy nagyszerű autó azok számára, akik egy kompakt kisautót keresnek.

Leave a Reply